Programma management Innovation Hub

De bouwsteen ‘Programma Management Innovation Hub’ gaat over alles wat zich afspeelt in de Innovation Hub, het ‘Centre of Excellence’ van de Supply Chain Valley. De Innovation Hub is dé plek in de valley waar alles samenkomt. Innovatie, kennisdeling, projectmanagement, maar vooral ook gastvrijheid en levendigheid. Het stimuleren en samenbrengen van innovatie, kennisontwikkeling en -deling én samenwerking is een van de speerpunten binnen deze bouwsteen.

De Innovation Hub symboliseert de logistieke en supply chain bedrijvigheid gevestigd in Noord-Limburg.  Hier vinden alle events plaats die de missie en waarden van de Supply Chain Valley kracht bijzetten. Het is een plek waar de quattro helix kennisdeling en samenwerking ten volle tot uiting kunnen komen. Een plek waar trainingen, conferenties en conventies plaatsvinden, maar ook een inspirerende basis waar de jeugd uitgedaagd wordt en waar werkplekken met een wow-factor gerealiseerd zijn. Bezoekers aan de Innovation Hub zullen verrast worden door de prachtige bedrijvigheid in het groen. 

Quote Harro Schroeder, voorzitter Programma Management Innovation Hub
“De innovation Hub wordt dé plek waar alle kwaliteiten, talenten en krachten uit Supply Chain Valley samenkomen. Een inspirerend trefpunt van grote waarde!”