Succesvolle 1e Agrofood keten bijeenkomst

[email protected]

Afgelopen week kregen we een kijkje in de keuken van A-Z Barbecue & Gourmet Party Service B.V. in Kronenberg. Met passie vertelde eigenaar Jack Willems dat dit een uit de hand gelopen hobby is geworden.

Zijn wens om de grootte van zijn stukje vlees te kunnen bepalen, deed hem besluiten na de middelbare school het slagersvak te gaan volgen. Begin jaren tachtig werd hij jarenlang gevraagd om de barbecue van de lokale voetbalclub te verzorgen. Met vaste prijzen voor vlees, sauzen en salades. Bij een slager wist je immers nooit wat je moest betalen, ‘onsje meer of minder’. A-Z Barbecue & Gourmet Party Service was geboren en bestaat nu ruim 30 jaar.

Alles geregeld van A tot Z, is Jacks motto. Binnen Nederland bezorgen, ophalen en de afwas zit bij de prijs inbegrepen. Ook in Duitsland en België timmeren ze hard aan de weg. Met enthousiasme en geloof in zijn eigen bedrijf wist hij het uit te bouwen tot wat het vandaag de dag is: een dynamisch, uniek bedrijf, waar ieders enthousiasme de basis van het succes is!

Dit was een mooie aftrap van de 1e Agrofood keten bijeenkomst. We zijn van plan om 4x per jaar een bijeenkomst te organiseren.
 
Bedankt A-Z Barbecue & Gourmet Party Service en alle enthousiaste deelnemers, namens initiatiefnemers:
Supply Chain Valley
Crossroads Limburg | Gezondste Regio Noord-Limburg
AgroLeeft
Brightlands Campus Greenport Venlo

Meer info?

09-04-2024 —

Succesvolle 1e Agrofood keten bijeenkomst

Lees meer
23-01-2024 —

Een succesvolle digitale keten sessie met de bouwsteen Agro Food

Lees meer
bron informatie

Download de app

Download nu de nieuwe Supply Chain Valley app en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!