Rail Cargo Awards

Op donderdag 29 september vormde de Innovation Hub van Supply Chain Valley het podium voor de Rail Cargo Awards Spoorweg cafe. Het werd een mooie editie van het spoorcafé. De Railcargo awards uitreiking, omvat 3 mooie titels, te weten; Rail Person, Rail Talent en Rail Shipper of the Year. Dit zijn de winnaars van 2022:

Rail Talent 2022 - Matthew Harteveld van Bertschi Group

‘Matthew is erg bevlogen en onder zijn leiding is het aantal Intermodale moves van de Bertschi Rotterdam terminal met 30% toegenomen in 2021. Hij weet zijn netwerk aan te boren en lading hebbende te verleiden tot intermodaal vervoer.

Rail Person - Dick Engelhardt van North Sea Port

‘Dick gezorgde voor een verbetering van de infrastructuur, zoals project Rail Ghent Terneuzen, VEZA en emplacement Sloe. De uitbreiding van rangeerterreinen o.a. Vlissingen Oost maakte het mogelijk om meer treinen te kunnen faciliteren met als resultaat binnen 5 jaar, 30% meer vervoer per spoor’.

Rail Shipper 2022 - Nico van den Berg van Electrolux

‘Nico is zowel binnen bij Electrolux als binnen de Nederlandse transportsector een toonaangevende persoonlijkheid als het gaat om transport per spoor. Hij is bij veel bijeenkomsten te vinden en probeert daar andere bedrijven over de streep te trekken om voor vervoer per spoor te kiezen.’

Bekijk ander nieuws

06-09-2023 —

Experience the supply chain

Lees meer
23-03-2023 —

SmartwayZ.NL on tour

Lees meer