AI Inspiratiesessies bij de Innovation Hub

We mochten een club van de Brightland AI Academy op 6 oktober ontvangen voor een geweldige inspiratiesessie door Hans Hendrikx in onze gloednieuwe innovation hub.

De wereld waarin we leven is continu in beweging. Digitalisering en kunstmatige intelligentie (AI) veroveren steeds meer terrein in de samenleving en het werkveld. Ze bieden eindeloze mogelijkheden, nu en in de toekomst. Dit is het moment om als organisatie in te stappen en je klaar te stomen voor de toekomst waarin data een nog grotere rol gaat spelen.

De Brightlands AI Academy heeft als doel organisaties en medewerkers op te leiden op het gebied van digitalisering, data en AI door theorie en praktijk te combineren. Iedere week is er één dag met lessen van de opleiding. De lessen worden samengesteld door UMIO | Maastricht University en Fontys Venlo. Deze hebben als doel om kennis over te dragen en begeleiding te bieden bij het omzetten van een data-gedreven idee naar een inspirerende, goed onderbouwde pitch, bedrijfsmodel of business case. De overige dagen van de week krijgen de deelnemers coaching van gerenommeerde experts. De AI Academy eindigt met een pitchdag waar deelnemers hun idee presenteren aan hun organisatie of bedrijfssponsor.

Bekijk ander nieuws

06-10-2022 —

AI Inspiratiesessies bij de Innovation Hub

Lees meer