Kom naar de GRATIS infodag over de subsidieregeling van Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid.

Kom naar de (gratis) MDIEU-informatiebijeenkomst op dinsdag 5 maart bij Supply Chain Valley.

Als werkgever wilt u natuurlijk graag een actieve bijdrage leveren aan het duurzaam inzetbaar maken en houden van uw medewerkers. Maar wist u ook dat u hiervoor een subsidie van wel 50% voor kunt ontvangen? Vanaf april 2024 opent het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid hiervoor een speciale subsidieregeling!

 

Samen met onze partners Gilde-BT en benVitaal en aan de hand van de bewezen aanpak en concrete praktijkvoorbeelden informeren wij u graag over de duurzame inzetbaarheid mogelijkheden voor uw bedrijf én de daarbij behorende subsidie.

Als onderdeel van onze dienstverlening voeren zij een maatwerk bedrijfsanalyse voor u uit. Hierdoor kunnen ze u goed adviseren over welke type activiteiten het best past bij uw bedrijf en uw medewerkers. Bovendien regelen zij ook voor u het gehele subsidie proces zodat u zich kan concentreren op uw kernactiviteit.

 

Meer weten? U bent van harte welkom op onze MDIEU- informatiebijeenkomst!

Innovation Hub | Supply Chain Valley | 5 maart | 15 tot 17u.

Meld u aan via [email protected] of via www.mdieu-bedrijven.nl waar u ook meteen meer informatie vindt over de regeling en de subsidiabele activiteiten. Klik op de ronde button om u aan te melden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met de planning van de bijeenkomst.

 

Bekijk andere events

02-06-2025 — Sevenum, NL

TLM 2025

Lees meer
19-09-2024 — Sevenum, NL

Kies Techniek Venlo

Lees meer
12-06-2024 — Supply Chain Valley

Open Coffee Niederrhein

Lees meer
04-06-2024 — Oranjerie Roermond

Blueports Bijeenkomst

Lees meer