Agro Food Keten Bijeenkomst

Graag nodigen wij u uit voor de eerste ‘Agro Food keten bijeenkomst’.

Deze bijeenkomst is een initiatief van Supply Chain Valley, Crossroads Limburg, Keyport, AgroLeeft en Brightlands Campus Greenport Venlo. De eerste bijeenkomst is gratis bij te wonen.

 

We zijn van plan om 4 x per jaar een dergelijke bijeenkomst te organiseren. Deze zijn bedoeld voor ondernemers in de Agro Food keten, van primaire sector tot consument.  We dagen u uit om ‘groter’ te denken en ideeën uit te wisselen. Zo creëren we kansen op cross-overs tussen de sectoren en kunnen ondernemers kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen. Dat doen we door een bezoek te brengen aan een ondernemer in de Agro Food keten. De ondernemer geeft tekst en uitleg over zijn businessmodel met al zijn uitdagingen. De complete keten ‘van boer tot bord’ komt aan bod. Uiteraard hoort daar ook een uitgebreide rondleiding bij in het bedrijf.

 

1e Agro Food keten bijeenkomst bij A-Z BBQ

A-Z BBQ is al vele jaren een toonaangevende speler in de BBQ e-Commerce business. Deze onderneming beheerst het ketenspel tot in detail van inkoop tot aflevering op het thuis adres!

Founder Jack Willems geeft tekst en uitleg over het ontstaan, maar ook over de toekomst van de onderneming (regio, vegan, Duitse markt, distributie logistiek). Een mooie gelegenheid voor een inkijk (en lering) in deze interessante food ketenspeler.


Informatie

·        Datum: donderdag 4 april

·        Tijd: 17.00 - 19.00 uur

·        Locatie: 11 | 5976 NV Kronenberg

 

Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd! Opgeven kan tot uiterlijk 2 april via onderstaand formulier. Er is plaats voor maximaal 50 personen, vol = vol!  

 

Wij heten u van harte welkom!

 

Supply Chain Valley - Jan Vorstermans

Crossroads Limburg, Keyport - Hans Corsten

AgroLeeft - Janneke Janssens

Brightlands Campus Greenport Venlo - Sophie van de Pas

Meld je aan

Bekijk andere events

02-06-2025 — Sevenum, NL

TLM 2025

Lees meer
19-09-2024 — Sevenum, NL

Kies Techniek Venlo

Lees meer
12-06-2024 — Supply Chain Valley

Open Coffee Niederrhein

Lees meer
04-06-2024 — Oranjerie Roermond

Blueports Bijeenkomst

Lees meer