Vacature Hospitality medewerk(st)er

Meer weten over

Vacature

De Innovation Hub van Supply Chain Valley is een dynamische plek waar Ondernemingen, Overheden, Onderwijsinstellingen en Omgeving met elkaar verbonden worden. Vanuit de Innovation Hub vinden er dagelijks meetings, bijeenkomsten, trainingen, workshops, events, kennis- en inspiratiesessies plaats.

Hospitality medewerk(st)er

Wat ga jij doen?
 • Je ontvangt op enthousiaste wijze de gasten in de Innovation Hub.

 • Je zorgt voor een correcte inschrijving en registratie van onze gasten

 • Geef informatie over de Innovation Hub en de diverse locaties
  die te boeken zijn voor zakelijke evenementen.

 • Je zorgt er voor dat elke meeting ruimte vooraf klaar is voor gebruik
  en na afloop ook weer in dezelfde staat wordt voorbereid voor de
  volgende meeting.

 • Je werkt met een boekingssysteem en later ook via een app voor
  het plannen en organiseren van events

 • Tot slot voer je lichte secretariële en marketing-communicatie
  gerelateerde werkzaamheden uit.Wie zoeken wij?
Wij zoeken jou, als persoon die hospitality hoog in het vaandel heeft staan, die zich thuis voelt in deze omgeving en deze regio ook als geen ander kent. Je bent minimaal 20 tot 24 uur beschikbaar. Deels vaste dagen en deels ook flexibel om te ondersteunen tijdens zakelijke meetings en events die plaatsvinden. Ben jij  sociaal en communicatief vaardig, representatief, klantvriendelijk, dan nodigen wij jouw graag uit voor een informeel kennismakingsgesprek.

Wat bieden wij?
Een gepassioneerd team van collega’s die samen op een gelijk level bouwen aan het beste resultaat. Je salaris en emolumenten zijn in overleg, deze zijn afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring af te stemmen.


Word jij onze nieuwe collega?

Mail ons of bel ons! Vertel in het kort wie jij bent en waarom je bij ons aan de slag wilt en hopelijk worden wij een match. Stuur je sollicitatie naar Renate Barents, Marketing/ Programma en Event Manager, [email protected]. Ook voor meer informatie of vragen kun je terecht bij Renate.